Monday, April 23, 2012

jom kite layan syahdu sikit... tetiba rasa nak pelok mama and ayah.. sedihnyaa... semoga kita menjadi seperti apa yang mama dan ayah kita harapkan setinggi dan sehebat mana seseorang itu kite tetap anak kepada mereka hargailah mereka selama mereka ada... kerana itulah harta kita dunia akhirat yang akan kekal

meh kite release tension mehh..

Tuesday, April 10, 2012

dalam pada aku sibuk siapkan assignment/kerja
sempat gak aku ternampak muka cikgu ni dalam youtube
cam rasa nak tampar jer kaannn...muka selamba gile
cam ner la agaknya kalau aku ada cikgu cam ni
sure best kelas jadinya
sebab setiap butir perkataan dia nak buat gaya
ekekeeke.....jom layan jomm...release sikit tension korang yang tengah stress cam aku  nih
enjoiiiiicee dear....





okay...
mau sambung buat kerja...
saya tak punya banyak masa lagi
nak update pasal london and paris pun masih belum berkesempatan lagi
sabar ok...
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS