burger oh burger dimana kau

Wednesday, September 9, 2015

hi uols..
lama tak update blog ni..
tenggelam timbul memanjang
sejak dua menjak payah nak upload entry ni
memang memanjang hilang ajer laa

saje nak share dengan uols
sekarang ni ntah kenapa mood nak makan burger meluap-luap
tekak ni asyik teringin nak makan burger ajer
sekarang ni burger da banyak pilihan kan
korang gi jer la memana kedai burger
tu diaa....tak muat masuk mulut burger dia
tapi mak prefer burger kampong tau
ntah la naper suka burger kampong
sebab lagi feel kot...

BURGER BAKAR ABG BURN


burger ni aku makan kat Burger Bakar Abang Burn
kedai dia ada kat Food Court Sungai Ramal tu
kat area situ ada gak Satay Willy
satay willy pon terbaik gak korang
beratur kalau nak membeli tuuu
berbaloilah dengan beratur tu sebab rasanya yang sedap
kira puashati lah
burger ni pon sedap yang amat...
daging dia tebal dan aduhaiii telan ayaqlioq gaklaaa
tapi sekarang ni da memacam jenis and brand burger ada
so memang mudah nak cari cuma kena dengan tak jer dengan selera korang kan

FLAMINGRILL BURGER




















kat sini pon port terbaik jugak...
kedai ni aku tengok baru jer buka kat area bangi tu
landmark dia belakang PKNS Bangi
korang akan nampak kedai ni besar
selain jual burger, ada gak noodle boat
wow....sedap mak tuaannnnn
semangkuk RM1.80 tapi kompom korang tak cukup semangkuk
mangkuk dia kecil comey..so kompom 4 mangkuk baru puas
ahahahhaha....dengar mcm banyak jer kan
harga burger kat situ pon tak de lah mahal sangat
tapi memang puas hati
roti lembut, daging pon sedap dan tebal
pendek kata memang terbaiklah...
mungkin kedai tu boleh memperbanyakkan lagi menu dia kot
masa aku datang tu macam baru jer buka..
so mana tahu tak lama lagi dia ada banyak menu kan?...

CLASSIC BURGER by FUEL SHACK




















serious not bad burger kat sini
nora bagi 4 bintang okeh
kebetulan masa tu aku amik Blue Cheese Beef BUrger
tekak aku tak baper minat Blue Cheese ni sebab masam mcm keju masam
alahai tekak orang kampung la katakan
mana leh makan mende pelik-pelik kan
tapi aku suggestkan Classic Burger dia memang sedap
harga pon berpatutan laaa
sesekali nak cuba burger leh lah try kat Fuel Shack

SUBWAY

ok ini kategori bukan burger
tapi mirip-mirip burger
syok sebab uols leh pilih sendiri flavour yang uols suka
hentam la nak letak apa pun
ehehehehe kecur air liur tgok banyak pilihan
dan pada masa terdekat ni diaorang buat promotion tu.a.
subway kedua yg korang beli dapat 50% diskaun
perghhhh...gile ahh
beli jangan tak beli...memang berbaloiiii
cheese meleleh okeh!
sso apa tunggu lagiii...jom kitaaaa


ingat tauu...50 hari sahaja!!!!
jangan lepaskan peluang ini kengkawan




 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS