Tinted rumah murah dan berkualiti

Wednesday, August 3, 2016

kalau korang perasan,
selalu beno saya cite pasal busy pindah rumah 
aha betul, alhamdulillah akhirnya berjaya juga kami memiliki rumah
syukur sangat-sangat sebab rezeki yang tak disangka-sangka
last year pi open house rumah kawan lalu kawasan ni
masa tu dah 85% siap rumah ni
tak terdetik pun akan menjadi rumah sendiri
maklumlah nak beli rumah dalam keadaan sekarang ni
semuanya mahal-mahal belaka
tapi alhamdulillah, jika itu rezeki kita, memang akan jadi rezeki kita
tapi bukan itu saya nak ceritakan
cuma nak share dengan kengkawan semua
pada sesiapa yang mencari tinted rumah yang murah dan berkualiti
boleh dapatkan pada syarikat bumiputera ni
harga pada saya amat berbaloi-baloi
dan kualiti pun baguss
ada warranty dari 5 tahun hingga ke 7 tahun
tambah-tambah plak rumah sekarang ni kan banyak cermin
so kalau tak tinted memang panas berdentinglah jawabnya
plak tu ekon memang guna banyaklah sebab rumah panas
korang jangan ingat saya promote sebab berbayar pun
saya cuma menolong orang-orang seperti ni berniaga
tiada bayaran apa-apa pun, ikhlas semata
iyerlah, berdasarkan dari pengalaman sendiri
apasalahnya kita kongsi benda baik kan
ini contoh-contoh spesifikasi yang akan diaorang explain kat customer
so customer akan pilihlah speksifikasi mana yang diaorang nak
tapi memang puas hati lah sebab dalam rumah rasa redup jer
secara tak langsung kita akan dapat jimatkan penggunaan aircond

pelbagai jenis warna ada
nak biru, hijau, hitam
korang matchy2 kanlah dengan warna rumah  korang
untuk kali ini, saya pilih 'silver green'
sebab warna tu yang macam menarik hati
tapi itu semua terpulang kepada pilihan korang tau

ini contact number dan ownernyer
so far semua pekerja dan bos diaorang baik sangat
mutu hasil kerja memuaskan dan cepat
kalau ada yang tak puashati bagitahu jer
diaorang akan datang untuk pasang semula dan baiki kerosakan

ini contoh tingkap rumah saya yang telah ditinted
tak sempat plak saya nak ambil gambar penuh
tapi hasilnya saya suka sangat
sebab buat rumah kita nampak lagi menyerlah gitu
dan yang penting rumah jadi sejuk sebab tak kena matahari 100%

close up untuk cermin tepi...
inilah warna silver green

contoh sliding door yang telah ditinted dan yang belum ditinted
korang akan nampak perbezaannya
so kita kat dalam rumah pun ada privacy laa bila siang
kalau malam tu nampak gak sikit2...sebab ada cahaya dalam rumah kan

ini contact number diaorang
lagi senang korang leh tengok hasil kerja diaorang kat dalam FB
so leh la pikir-pikir dan nilai hasil kerja diaorang
tapi saya amat berpuashati dengan hasil diaorang ni
mende baik kenalah kongsi kan?

so pasni kalau rasa nak pasang tinted leh call nombor En Nizam ni yer...
sesama kita membantu orang melayu meniaga

2 comments:

  1. setakat ni tiada masalah gelembung tetapi sekiranya ada diaorang akan ganti semula sebab ada warranty 5 tahun...

    ReplyDelete

chuppp!!!chuppp!!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS