Subang Ria Restoran, sedap, sempoi dan simple

Tuesday, October 18, 2016

hari ni saya nak share port makan kegemaran saya dan suami
tempatnya simple jer tapi makanan sedap
boleh dikatakan setiap kali datang sini memang penuh memanjang
apa yang saya suka sebab diaorang buat stail gerai-gerai
even makanan yg bebiasa jer tapi rasa sangat sedap
mende wajib kalau korang datang sini
korang kena try Yong Tau Foo goreng tau
kompom korang akan suka
antara makanan yang saya recommend kat sini
yang ini memang wajib korang cuba tau
Yong Tau Foo goreng...ada gak yang sup tapi cuba amik yg goreng
memang kalau makan tu mak mertua lalu tak nampak uolss...

mee kari memang favourite saya...
so bila dapat makan kat sini...rasa semua cukup ramuannya
yang ni pon korang kena cuba...tak rugi tauu

kuew teaw auntie....yang ni sedap gile
makan panas-panas memang terangkat
kalau saya pergi dengan suami semua ni kami makan tapi share
order sepinggan tapi sharing berdua...
selalu acara wajib sunday breakfast lah
pastu baru leh gi window shopping kat memana kan
sebab perut dah kenyang

mee kari dan telur separuh masak
korang rasa dulu then korang akan tahuu
senang jer kedai ni sebab dekat dengan Wisma FAM
korang waze jer senang sebab tempat ni famous
ada gak makanan lain seperti Nasi Lemak
Capati pon ada, Nasi Ayam dan lelain lagi

popia ipoh stail
terbaik jugak okeh...
selalunya kami beli satu set jer
kalau tak habis leh bungkus bawa balik

waktu perniagaan Subang Ria Restaurant ni 
dari pagi hingga jam 6.00 petang kalau tak silap
tapi kalau hari Sabtu diaorang akan tutup awal jam 4.30 petang
sebab depan kedai tu akan ada pasar malam
kedai beroperasi setiap hari katanya...info ni dari pekerja kedai
nak cari senang jer...kedai hujung sekali dan waze Wisma Fam
tapi kalau tak silap saya restoran ni pon ada kot dalam waze
so sesiapa yang suka makanan simple dan sempoi
leh cuba ke sini yer.....

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS