pelik

Tuesday, October 16, 2012

mesti korang pelik awatla aku ghajin sangat hapdet blog....
tak suke le tu....
hurmmm...niat dihati nak study...
almaklumlah menjelang mid-exam minggu ni kan
tapi time aku semangat nak study, 
time tu la hujan turun mencurah-curah, jeless i tau 
oleh itu, niat murni terpaksa terkubur, 
kesudahannya layan Adam & Hawa jer la makk jemah ni..

nak story sikit...
sebenarnya, da beberapa hari aku pelik
aku rasa aku bangun awal setiap pagi...
tapi kenapa aku masih lambat tiba opis
setahu aku, semua jam kat rumah aku da awalkan 10 minit...
tak mungkin la akan lambat
tadi dalam khusyuk2 landing depan tv, tepat jam 8mlm...
tetiba aku terpandang sesuatu yang pelik
awat jam kat tv sama masa dengan jam kat rumah aku ni...
tak mungkinnn ohhh tak mungkin..
sepatutnya jam dinding aku akan lebih awal 10minit...
makhluk mana yang usik jam kat uma niii ehh.....
bila masa plak jam ni gerak sendiri....musykil gak seketika
patutlah aku selalu lambat walaupun bangun lewat awal...
rupanya aku ikut jam yang salahhhhhh.....
BIBIIIIIIKKKKKKKKK!!!!!
perrghhh berasap jer kn....nasiblah iols cepat terperasan, 
kalau tidak naya okeh
*urutdada*
bila masa pulak agaknya dia mengodeh jam aku...
alahaiiiii...*pengsan*

kembali bersiaran setelah menyepi

helloooo...saya kembali bersiaran setelah lama menyepi...(hebat sangatkah??....entah2 tak de sapa yang kisah)....anyway, saya busy sangat-sangat....kekadang tu ada gak buat-buat busy....sampai tak leh nak merapu dalam blog lagi daa....memacam jadi sejak 2 menjak ni...well, dugaan didatangkan pada kita supaya kita mengenali Penciptanya kan....redhooo jer noks...

Nak story morry lelebih banyak sangat nanti uols semua bosan tahap muntah ijo....so kita buat entry ala-ala jer la kay...atleast ada gak update dari saya...mana lah tahu ada stalker2 (opss terasa ke?)..yang dok nak tahu info pasal saya kan...leh laaa jengok2 ye jangan malu-malu...

kite busy la awak...kite busy ngan kelas sekarang ni..tapi kita buat-buat cool ajer mcm tak de aper...tapi dalam ati macam-macam rasa tauu..bukan takat dupdapdupdap tapi bunyi meriam pun ada...apa pun hidup kena ceria kan....kalau tak ceria bebuat ceria pun tak per....sukati ko lahh

actually, iols tak nak share aper pun, cuma nak bebel releasekan tensen ajer...dok melangok cari idea nak buat paper research....wadahelll laaa wey....sukarrrrr!!!!....pls help me...gimme some idea pls.

anyway, ada sedikit mende iols nak ngomel laa...apa perasaan korang eh kalau orang cakap kat tepon kuat-kuat....(rasa nak tampoo pun ada gak)...nak bermanja-manja kat tepon mcm dia ada bf sorang....gediks okeh...i dun like!....iye iye bunyi macam ada berbaur cemburu kan....ohh pls okeh..iols tak cemburu tapi iols lebih kepada sensitif isu-isu macam ni...awak tu perempuan, nak bersayang mayang tu tengok tempat...ini opis bukan pasar cokit yang blh cakap macam bergaduh...pastu mesej berbaur manje-manje gitu....*uwekk..muntah pink iols*...iols ni dahlaa sensitif bab gedik2 ni....tetiba hilang pertimbangan nanti...ekekekekek gile agaknya aku nih...nak sampai hilang pertimbangan bagai...apa pun uolss, bercakap tu biar slow2..lebih manis dan tengok tempat laa...kalau ko cakap kat pejabat pun macam cakap kat pasar...hihsh, kenot laa kann....jaga sikit tingkah laku, baru la sepadan dengan kecomelan..setuju tak??....



okla uolss, iols nak mulakan kerja dulu...*bila nak kaya nih*....uols semua jaga diri elok-elok....lintas jalan tengok kiri kanan kiri kanan kiri okeh....moga semuanya ceria dan jelita.... pada yang ghindu kat iolss...nah iols bagi upah sikit....nak tahu aper dia.....




*




*






*






*






*









*










TADAAAAA!!!





*






*







*








*







*




 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS